LAB:008

INBJUDAN TILL GRUPPINTERVJU: 

Vi har ett  projekt där vi tar fram en matchningstjänst, där rekryteringen av personligare assistenter både blir snabbare och lättare. Vi vill ha DIN feedback, så vi kan utveckla denna lösning på bästa sätt.

Vi samtalar runt vår nya matchningstjänst mellan brukare och personlig assistent. Kom med dina idéer på en kväll. Din feedback ger oss ett större perspektiv.

Vi bjuder på mat och dryck! Varmt välkommen!

Tisdag den 14 mars kl. 18–20
ABF huset, Erlanderrummet, Sveavägen 41, Stockholm

/Projektledare Helena Bravo (Assistansberättigad)

Arrangör: Möjlighetsinkubatorn
Möjlighetsinkubatorn är Sveriges första inkluderande inkubator. Tänk att göra andras fördomar till era möjligheter! Metoden möjlighetsinkubation handlar om att vi leker med innovation och kreativitet genom att fånga banbrytande idéer. Vi bjuder in nya målgrupper att testa sina idéer och experimentera sig fram genom olika innovationsprocesser.

ANMÄLAN: (kostnadsfritt)

Kostnaderna för assistentersättning ökar kraftigt varje år, år 2016 översteg kostnaden 30 miljarder kronor och prognoserna visar att kostnaderna kommer att öka. För den assistansberättigade är personliga assistenten skillnaden mellan ett liv i instängdhet eller i frihet. Att ge assistentberättigande tillgång till personliga assistenter är demokrati. Vår vision är ta assistentbolagsbranschen till den digitala åldern. Vi är övertygande om att genom att använda sig av digital teknik så kan vi förbättra för samtliga parter: Brukare, personliga assistenter, assistentbolag och staten.

Ladda ner – (Sommar 2017)